030 2612853 info@collard-schaatssport.nl
Collard-schaatssport.nl (hierna te noemen Collard Schaatssport) is een webshop die is opgezet door Collard Schaatssport Utrecht. Collard Schaatssport is gevestigd aan de Mississippidreef 151 b te Utrecht zodanig ingeschreven bij de KvK Utrecht onder nummer 30067345

1. Bestelling voorwaarden

Op alle bestellingen die via deze webshop geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Collard Schaatssport heeft het recht inhoud van de webshop en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zetfouten in de webshop.

2. Bevestiging ontvangst

Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en mail adres.

3. Overeenkomst

Door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met Collard Schaatssport waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met in deze overeenkomst vermelde gegevens. Waarbij Collard Schaatssport de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen. 

4. Transport en kosten

Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor Collard Schaatssport en gaat over op het moment van aflevering aan u. De kosten voor de door u gedane bestelling bedragen: Verzendkosten € 5,- bij een bestelling onder € 99,00. Hierboven zijn de verzendkosten gratis.

5. Levering

Levering geschiedt doorgaans 1 werkdag na ontvangst betaling. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u op de hoogte gesteld. In overleg kan de order op een later tijdstip worden nageleverd of worden geannuleerd. Het bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

6. Retouren

U kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour zenden, kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. De goederen dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakking en met factuurkopie retour gezonden te worden aan Collard Schaatssport Mississippidreef 151b 3565 CE Utrecht. Na ontvangst van de artikelen zal binnen 14 werkdagen het bedrag worden teruggestort. Collard Schaatssport heeft het recht om beschadigde en/of gedragen artikelen te weigeren, en in overleg met u, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten. Retour sturen is niet mogelijk voor o.a. aanbiedingen, speciaal bestelde artikelen en eventuele andere artikelen onder € 25,00.

7. Garantie

Is er iets aan de hand met een product dat u bij Collard-schaatssport.nl heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op Collard-schaatssport.nl voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt door Collard-schaatssport.nl opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant. 

8. Klachten

Alle klachten of opmerkingen zullen door Collard schaatssport in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven via info@collard-schaatssport.nl of per telefoon op nummer: +31(0)30-2612853 Klachten zullen met de meeste spoed worden afgehandeld.

 

Tip

We verzenden de bestelling met PostNL . PostNL levert op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Kies daarom als afleveradres een adres (uw werk of iets dergelijks) waar onder die tijden iemand aanwezig is, zodat PostNL niet voor een gesloten deur staat. Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd (indien voorradig). 

U kunt op de volgende manieren betalen:
iDeal  Mastercard   Visa  

 
© Collard Schaatssport. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Privacyverklaring | Cookie statement | Sitemap