Collard Schaatssport is een specialist in de schaats- en skatesport

Wij zijn al ruim 45 jaar een familiebedrijf dat zich bezighoudt met het verkopen en verhuren van schaatsen en schaatsgerelateerde producten. Dit doen wij vanuit onze winkel die gevestigd is bij schaatsbaan De Vechtsebanen in Utrecht.

Bij ons treft u een zeer uitgebreid assortiment producten waaronder niet alleen alle topmerken schaatsen en inline skates, maar ook functionele schaatskleding, thermo onderkleding en alle aanverwante accessoires en bescherming.Of het nu gaat om langebaanschaatsen,ijshockey,kunstschaatsen of inline skates,wij zullen u altijd vakkundig adviseren.

Kom gerust bij ons langs in onze uitgebreide winkel en laat u overtuigen door ons vakkundig personeel. Wij hechten veel waarde aan het goed helpen van onze klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst de schaatsen en inline skates uitproberen voordat u ze koopt,vraag naar de voorwaarden. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Openingstijden van onze winkel 

Maandag 13:00-18:00  
Dinsdag gesloten  
Woensdag gesloten  
Donderdag 12:00-17:00  
Vrijdag 12:00-17:00  
Zaterdag 10:00-16:00  
Zondag gesloten  

Plan een route naar de winkel

Contact met Collard Schaatssport

Optie 1:

Wilt u direct contact? Bel dan naar 030 2612 853

Optie 2:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten of producten? Vul dan het onderstaand contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie. 

Wilt u weten wat we met uw gegeven uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Bezoek/postadres

Collard Schaatssport
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht

030 2612 853
info@collard-schaatssport.nl