Collard Schaatssport is overgenomen door Waterman Sport

Per augustus 2023 is Collard Schaatssport overgenomen door Waterman Sport. Als Waterman Sport zetten we al onze activiteiten gewoon voort en we heten u graag van harte welkom in onze winkel aan de Vechtsebanen!

Binnenkort zal deze website worden opgenomen in watermansport.nl.

Professionele slijpservice en aanmeetservice

Wij beschikken over de nieuwste en meest geavanceerde slijpmachines om voor iedere schaatser het juiste resultaat te waarborgen. Al onze nieuwe schaatsen worden professioneel gerond en geslepen afgeleverd.

Een schaats heeft een ronding in zijn ijzer. Dat wil zeggen dat als men de schaats recht op een vlak oppervlakte zet alleen het midden van het ijzer op de ondergrond rust. Bij regelmatig schaatsen (1 keer per week op de ijsbaan) is het voldoende om een keer per jaar de ronding er opnieuw in te laten slijpen. Dit gebeurt machinaal met onze speciale rondingsmachines.

Naast het slijpen van schaatsen bieden wij ook een aanmeetservice aan. Op die manier sluiten uw schaatsen helemaal aan op uw voeten en kunt u perfect schaatsen zonder nare drukpunten. Volledige thermoplastische schoenen trekken wij vacuum zodat de schoenen als een tweede huid om uw voeten sluiten.

Uw schaats krom gereden in een scheur?Bij ons geen probleem, wij kunnen uw schaats in de meeste gevallen weer recht maken met onze geavanceerde richt apparaat.

Een greep uit de services die wij verrichten: 

  • Richten van schaatsen

  • Vervangen van klapschaatsveren

  • Reparatie van buckles

  • Ronden van schaatsen

  • Drukpunten verhelpen, verwijderen

  • Klinknagels vervangen

  • Afstellen en monteren van onderstellen

Contact met Collard Schaatssport

Optie 1:

Wilt u direct contact? Bel dan naar 030 2612 853

Optie 2:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten of producten? Vul dan het onderstaand contactformulier in en ontvang binnen 1 werkdag een reactie. 

Wilt u weten wat we met uw gegeven uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Bezoek/postadres

Collard Schaatssport
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht